Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 11-17 Martie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 11-17 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 13 martie dimineata, preocupari administrative sau de gestionare a imaginii personale.

Intre 13 martie (dupa ora 07:29′) si 15 martie dupa-amiaza, nu sunt excluse situatiile incordate intre nativi si unele dintre cunostintele lor. Predispozitia astrala indica si niste vinovati: prietenii lor nu se poarta corect, sunt egoisti, nesinceri, duplicitari ori chiar tradatori. Jupiter, Guvernatorul Sagetatorilor, nu poate functiona ca Mare Benefic, aflandu-se in miscare aparent retrograda, postura din care estompeaza multe dintre reactiile nativilor care, departe a se purta ca niste intelepti, ajung la concluzia ca, pentru moment, este mai indicat sa-i lase in pace, sa nu se ia la tranta cu aceia, sa “lase de la ei”, sa se faca ca nu vad, nu aud, nu inteleg despre ce e vorba, tocmai pentru a nu fi pusi in situatia de a reactiona pe masura faptelor acelora ce trebuie sanctionate pentru care nu au energia necesara sau libertatea de miscare care sa le permita sa actioneze cum le dicteaza constiinta. Uneori, mai intervine si sentimentul datoriei, al recunostintei, al milei sau al intelegerii superioare in fata unor greseli pe care le catalogheaza drept “omenesti”. Cam la fel, se vor purta si in situatia in care, vinovatul este iubitul sau iubita lor. Dar asta nu inseamna i-au iertat sau ca au uitat ci doar ca au amanat momentul adevarului. Din 13 martie, Mercur se va instala in casa a V-a a sentimentelor si de acolo, de-a dreptul va face “galagie”, permitand multe schimburi de replici neinspirate si inutile.

Intre 15 martie (dupa ora 17:11′) si 17 martie, posibile stari de spirit dezagreabile starnite de amintiri neplacute, de esecuri, de frica zilei de maine in legatura cu siguranta locului lor de munca. Risc de lovituri sau suferinte fizice in zona gatului si a maxilarului inferior; probleme dentare. Spiritul pedagogic al Sagetatorilor-parinti este la cele mai mici cote de eficienta si intelegere a realitatii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...