Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 11-17 Iunie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 11-17 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 iunie, se intensifica sau sunt reevaluate toate probleme de autoritate si imagine. Se mentin presiunile care vin dinspre casele IV si VII asupra acestor nativi, unii factori conditionand sau blocand orice initiativa personala ori profesionala si publica. In cel mai bun caz se va cauta o solutie pentru armonizarea tuturor dar cu slabe sanse de reusita. Actuala predispozitie astrala de pe semnele Mobile (sau Duble) se va mentine pana la sfarsitul acestui an, cu atenuari si intensificari repetate.

Din 13 iunie Mercur va intra in casa a VII, invocata mai sus, si va spori impactul acestor tranzite mai ales pe directia aliantelor, contractelor dar si al disputelor, proceselor sau contradictiilor, in special prin activarea unei opozitii Saturn/Mercur de natura sa scoata la iveala aspecte mai vechi, unele chiar trenand de decenii (in cazul celor maturi sau mai varsta).

Intre 13 si 15 iunie (pana la ora 15), tendinta generala este de echilibrare a unor tensiuni instalate intre Sagetatori si prieteni. Vor face uz de diplomatie, de subtilitate, in dorinta lor de a impiedica acutizarea unor conflicte. Tot ceea ce isi doresc in acest moment incarcat este sa nu-si mai adauge un dusman pe lista deja incarcata sau sa se captuseasca cu inca un conflict, alaturi de multele pe care le au si nu le pot rezolva.

Intre 15 iunie dupa-amiaza si 17 iunie, starea lor de spirit nu va fi confortabila. Nemultumirile din ultimul timp vor constitui o povara sufleteasca greu de ignorat, greu de administrat. Pana la inceputul lunii august 2016, dusmanii vor avea spor asupra nativilor. De aceea, este bine sa tina cont de ce pot sa puna la cale cei stiuti. Cat despre cei nestiuti…Uneori, acestia sunt mai aproape de ei decat isi inchipuie: in familie, de exemplu! Daca vor fi documentati, atenti la detalii si vigilenti Sagetatorii pot face o tranzactie interesanta in ciuda multor opozitii sau conditii exterioare nefavorabile care nu dadeau acelei afaceri nici o sansa. Procesele se vor desfasura greoi, cu amanari si intarzieri procedurale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...