Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 11-17 Februarie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11-17 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 11-17 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 11 si 12 februarie dimineata, cele doua case ale invataturii, ale instructiei, ale acumularii de cunostinte, informatii si competente vor suporta influxurile produse de o puternica Luna Plina asociata cu o eclipsa de Luna. Este de anticipat o stare de revolta si nemultumire personala fata de capacitate lor de a progresa, fata de piedicile care se ivesc, impiedicandu-i sa ajunga in posesia unei diplome ori sa ajunga in situatia de a dovedi de ce sunt in stare. Razvratirea lor se va naste din constatarea unor discrepante intre ceea ce stiu si ceea ce cred nativii si ceea ce i se ofera ca argument sau ca justificare a unor masuri, fapte si decizii ce-l privesc direct ori indirect. Perioada, instabila, presarata de surprize si necunoscut, nu este favorabila nici deplasarilor scurte, nici celor lungi, nici in tara, nici in strainatate. De asemeni, cei care au functii sau demnitati ar trebui sa fie rezervati cu privire la participarea lor la activitati publice.

Intre 12 februarie (dupa ora 03:51′) si 14 februarie seara, efort de a imprima evenimentelor un curs firesc, fara excese si denaturari.

Pe 14 februarie, Luna Neagra va intra in Sagetator, respectiv in casa I a cerului lor astral si le va crea, in acest an, probleme si incurcaturi pe care vor trebui sa le gestioneze autoritar.

Intre 14 februarie (dupa ora 22:42′) si 16 februarie dimineata, ideile lor despre normalitate, moralitate, conduita, dreptate sau legitimitate vor intra in contradictie cu ceea ce vor fi obligati sa traiasca in plan afectiv, sa suporte in relatiile dintre parinti si copii sau sa accepte in numele prieteniei. Dezamagirea, lezarea vor fi traite intens si-i vor determina sa reactioneze categoric, furtunos, spectaculos, pe principiul “sa ma tina minte”.

Intre 16 februarie (dupa ora 08:41′) si 17 februarie, meditatie, chibzuiala, planuri ascunse.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...