Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 11 – 17 Aprilie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 11 – 17 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 11 – 17 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Sagetatorul este un alt semn zodiacal, apartinand Crucii Mobile, care se confrunta cu o dispozitie astrala instabila, reversibila, aducatoare de surprize, nu toate convenabile sau bine primite.

Pe 11 aprilie, Venus va intra in semnul Gemenilor, respectiv in casa a VII-a a acestor nativi, si abia intrata in acest nou registru, ea va pe 15 aprilie o opozitie cu Saturn dand un prim semnal cu privire la un noroc care se risipeste, la o miza ce se indeparteaza, la o oportunitate ratata. Ipostaza mai are darul de a sublinia un fel lipsit de inteligenta sau de spirit de observatie care sa-i ajute sa previna toate acestea.

Poate fi vorba de o stangacie, de o naivitate, de o lipsa de experienta, de o idee neinspirata sau de o manevra vicioasa, care iata n-a “tinut”. Pe 15 aprilie, Mercur intra in casa a VI-a si alaturi de Marte va functiona profitabil, teoretic, macar, in beneficiul Sagetatorilor, in tot ceea ce priveste o relatie de munca, gasirea unui serviciu, rezolvarea unei chestiuni salariale. Din punctul de vedere al sanatatii, ramane valabil marcajul pe segmentul anatomic si fiziologic al gatului.

Nu sunt excluse interventiile stomatologice sau O.R.L. in perioada 11-17 aprilie si dupa aceea, pana la jumatatea lunii mai a.c. In zilele de 15 si 16 aprilie spiritele se pot incinge in familie, in casnicie, in afaceri si parteneriate, in colaborari, Evident, in aceasta perioada, divergentele se consolideaza. Unele pot Avea repercusiuni asupra carierei, functiei sau imaginii. Mai sunt o serie de ipostaze personale care se desfasoara nemultumitor, stanjenitor, complicand viata de fiecare zi a acestor nativi care vor avea sentimentul ca “bat pasul pe loc”.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...