Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 10-16 Septembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 10-16 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 septembrie (pana la ora 16), continua tranzitul Lunii prin Sagetator care are darul de a-i mobiliza pe nativi, de a-i motiva mintal sau sufleteste, de a-i redresa si intari in convingeri si optiuni si, in final, de a-i determina sa treaca la fapte, la actiune. Intre dupa-amiaza zilei de 10 septembrie si 12 septembrie, unii se pot confrunta cu peisajul dezolant al buzunarelor goale, altii cu plati sau cumparaturi pe care nu le pot face. Cei care au bani, nu vor resimti greul acestui tranzit, poate cu exceptia celor care au complicatii banesti provenind din imprejurari legale sau circumstante strict personale.

Pe 13, 14 si in dimineata zilei de 15 septembrie (pana la ora 05:23′), ei pot trai interesant, pot afla tot felul de lucruri care mira sau care au darul de a crea substratul ideatic si informational necesar pentru a intelege un fapt de viata. Dar, tot atat de bine, ei ar putea afla detalii neplacute despre cineva, despre o stare de lucruri ori chiar despre sine in perceptia altora, ceea ce le va provoca amaraciune, revolta si nedumerire.

Intre 15 si 16 septembrie, casa si cariera, rudele si profesia, averea si rangul sau demnitatea vor fi zbuciumate de valurile astrale ale Lunii Pline in Pesti. Aproape tot ceea ce se va intampla pe aceste doua sectoare ii va da peste cap, le va lua linistea, le va fura somnul, ii va baga la idei. Contextul este plin de controverse, de rasturnari, de schimbari rapide, de contradictii. Sensul acestor stricari de rost personal nu le va fi clar inca vreo doua saptamani si nici nu vor intrevedea vreun fel de a le preveni. Desi cei doi Benefici se afla pe casa prietenilor, spre sfarsitul saptamanii, o relatie se poate termina spectaculos; uneori poate fi vorba de un capriciu, alteori de neintelegerea unei situatii complicate sau de reactii temperamente.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...