Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 10 – 16 Octombrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10 – 16 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 10 – 16 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 10 octombrie, Sensul Vietii intra in casa a X-a, cel mai important sector al unei harti astrale personale, care indica locul si modul de realizare profesionala si ridicare sociala. Astfel, de acum in acolo, pana pe 28 aprilie 2017, Sagetatorii vor fi obligati sa se reinventeze si sa-si ajusteze viata de fiecare in functie de idealurile, planurile, proiectele de viata, mai vechi sau mai noi dar si in functie de realitatile cu care se confrunta.

Nodul Sud al Lunii le va aduce, tot din 10 octombrie, o serie de incercari pe relatia cu familia din care provin ori pe directia casei, locuintei, patrimoniului lor locativ. Intre 10 si 11 octombrie dimineata, Sagetatorii ar trebui sa se bucure de bagajul mare de impulsuri, sugestii si oportunitati pe care il aduc cele trei planete aflate in tranzit in acest sector – Venus, Marte si Jupiter.

Intre 11 octombrie dupa-amiaza si 13 octombrie nativii ar trebui sa se intalneasca cu o serie de prieteni sau cunoscuti legati prin gusturi, interese sau planuri comune. Dar lucrurile nu merg prea bine. Pe 13 octombrie, poate aparea o figura noua in cercul de apropiati care are darul de a tulbura apele, complicand relatiile cu ceilalti. Pe 16/17 octombrie, se poate instala chiar si un conflict deschis, plecand de la acuzatii formulate explicit, de la intrigi care izbucnesc, alterand coeziunea grupului si increderea nativului intr-unul dintre cunoscuti sau in intregul grup.

Intre 14 si 16 octombrie dimineata, nativii isi pot consuma energia si timpul analizand ceea ce se intampla, in dorinta de a gasi o explicatie coerenta evenimentelor amestecate, stridente si pagubitoare in plan personal. In dupa-amiaza zilei de 16 octombrie si ulterior, pe 17 si 18, ei se vor dedica chestiunilor de imagine si carierei sau functiei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...