Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 10-16 Martie 2018


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 10-16 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 10 martie, buna dispozitie. Pe 10 martie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda, postura astrala in care va ramane pana la jumatatea lunii iulie a.c. Dintre toate zodiile, traseul Marelui Benefic ii va afecta pe Sagetatori in cea mai mica masura pentru ca el va tranzita casa a XII-a, oferindu-le nativilor motive de cufundare in subconstient, rascolindu-le amintirile si memoria afectiva prin reactivarea unor secvente de viata dureroase, dezagreabile sau dezamagitoare. Totusi, persoanele mature, solide psihic, nu vor respinge experienta acestor retrairi pentru ca astfel vor avea posibilitatea sa analizeze cu maturitate greselile din tinerete. In cazul altor persoane, el poate scoate la iveala subrezeniile inscrise in codul lor genetic, declansand, prin simptome, mai vagi sau mai explicite, o afectiune organica. Pentru multi altii, insa, etapa va trece fara nici o consecinta concreta.

Intre 10 martie, dupa ora 11:52′, si inceputul zilei de 13 martie, preocupari financiare pe directia unei bune administrari a banilor si, eventual, a realizarii unor economii.

Intre 13 martie, dupa ora 00:45′, si dimineata zilei de 15 martie, situatii inedite (conversatii, intalniri, vesti, deplasari neprogramate).

Intre 15 martie, dupa ora 12:12′, si 16 martie, posibila ameliorare a relatiilor tensionate dintre nativi si familia din care provin; stare de bine, de multumire oferita de confortul si avantajele unei locuinte noi sau de curand amenajate in functie de nevoile nativului. Dinamica va fi relatia Marte/Uranus care vor realiza ultima lor relatie armonica (trigon la grad perfect) pe directia Sagetatore/Berbec, pentru urmatorii optzeci si patru de ani, angajand casa a V-a a relatiilor sentimentale intr-o cavalcada afectiva, oferindu-le celor maturi posibilitatea sa intalneasca si sa traiasca clipe unice si experiente speciale.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...