Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 10-16 iunie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 10-16 iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 iunie, perioada intensa, traita uneori dramatic, in care multe premize de viata personala vor intra intr-un proces de reevaluare. Sagetatorii, desi nu au chef sa-si schimbe viata, mai ales in chestiunile esentiale, se vor vedea obligati sa tina cont de cursul evenimentelor si se adapteze noilor conditii care se contureaza. Acceptarea acestor transformari, fara revolte inutile, este cheia succesului. Uneori, aceste “adaptari la teren” vin pe fondul evenimentelor care apar din senin si ii pun pe Sagetatori in fata faptului implinit: plecarea brusca a unui asociat din firma, divortul introdus de unul dintre soti, renuntarea la colaborarea cu nativul prin incetarea neasteptata a contractului, hotarari judecatoresti care impun acceptarea unor pierderi sau plati materiale, morale, sociale, afective etc.

Intre 10 iunie, dupa ora 14:37′, si inceputul zilei de 13 iunie, efort major pentru a pune capat unui proces indelungat de pagube materiale si pierderi banesti. Dispute aprinse cu persoane care nu vor sa se supuna unei decizii oficiale cu privire la drepturile nativului asupra unui bun sau a unei sume de bani si sa accepte punerea ei in aplicare.

In ziua de 10 iunie dupa-amiaza, Jupiter va reveni la mersul direct si, prin asta, va fi din nou un protector puternic. In cazul Sagetatorilor, Guvernatorul lor, care traverseaza casa a XI-a, le va crea oportunitatea de a cunoaste oameni potriviti in momentul necesar sau le va permite sa se bazeze in demersurile lor pe ajutorul si solidaritatea acelora cu cauza nativului.

Intre 13 iunie, dupa ora 02:45′ si prima parte a zilei de 15 iunie, informeaza care mira, uimesc sau socheaza, in functie de natura vestii. Posibile deplasari neprogramate.

Intre 15 iunie, dupa ora 13:18′ si 16 iunie, dorinta de pace si liniste in familie, placerea de a face amenajari cu scop estetic. Nevoie sporita de confort si comoditate domestica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...