Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 10-16 Ianuarie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 10 – 16 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrarea planetei Marte, in ziua de 12 ianuarie, nu va reprezenta un factor pozitiv pentru acesti nativi, din numeroase motive astrologice. Unora le va da un dor de duca aproape nejustificat.

Oriunde va fi mai bine decat acasa: parca, asemeni chiriasului grabit, din balada lui Toparceanu, “simt ca-i apasa peretii”, mai degraba o neliniste decat o nemultumire motivata de realitatea domestica ii face, pe barbati si femei deopotriva, sa caute evadarile din peisaj facand vizite, plimbari, excursii, deplasari de serviciu, etc.

Mai bine aspectate pot fi, de acum incolo, pentru cateva saptamani, relatiile cu familia din care provin, pentru ca au obosit sa mai poarte discutii in contradictoriu; poate ca intra in joc si criteriile pur subiective, emotionale ale relatiilor insesi, care functioneaza ca un argument puternic si suficient; de aceea, pentru a se pune capat discutiilor de pana mai ieri, sunt posibile impacarile, concesiile, cedarile intr-o disputa sau chiar gesturile de larga generozitate.

In schimb, acelasi Marte intervine destabilizator in tot ceea ce tine de imaginea lor publica, de autoritatea profesionala sau de ambitiile ce sunt date uitarii. Cei nascuti in primele zile ale zodiei Sagetator incep sa resimta, influxurile restructurante ale planetei Saturn.

Ramane prost aspectata casa discutiilor, a dialogului sau a examenelor unde, neatentia, dezordinea in ganduri si lipsa de constanta ii transforma in niste candidati vulnerabili. Atentie la drumuri si la toate surprizele ce tin de felul in care acestea pot fi compromise, contramandate sau devansate.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...