Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 10-16 Decembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 10-16 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 10-16 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 10 decembrie (pana la ora 14:41′), nativii vor fi inundatia de valurile de sentimente calde, entuziaste fata de persoana de care se simt atrasi sau alaturi de care traiesc o poveste de dragoste. Etapa astrala favorabila pentru creatorii din multe domenii ce presupun pionierat, curaj, munca si efort de creatie.

Intre 10 decembrie dupa-amiaza si 12 decembrie (pana la ora 14:42′), se vor putea face o serie de demersuri discrete de stabilizare a unor nativi intr-un loc de munca invidiat de altii care se dedau, tocmai de aceea, la barfe si intrigi. Posibile afectiuni sezoniere legate de fiziologia nasului, a gatului, a laringelui si a faringelui.

Intre 12 decembrie dupa-amiaza si 14 decembrie (pana la ora 14:09′), loc important in viata de fiecare zi a relatiilor parteneriale care sunt puse in discutie si indelung comentate. O atentie sporita trebuie sa acorde nativii care au procese si termene de judecata in aceasta perioada, indiferent de instanta la care se desfasoara ele, pentru ca, faza Lunii Pline din 14 decembrie, poate conduce un conflict la apogeul desfasurarii lui.

Apartinand unei zodii participante la acest aspect astral, Sagetatorii ar putea fi implicati in multe alte transformari personale, familiale sau profesionale pe care, pentru moment, nu le intuiesc. Intre 14 decembrie dupa-amiaza si 16 decembrie, la pranz, probabil ca, in cazul multora, se va pune problema economiei, a restrangerii unor cheltuieli.

In ultima parte a zilei de 16 decembrie (dupa ora 15:15′), se vor declansa mecanisme interioare legate de constiinta, convingeri puternice, aspiratii si constructii personale de viitor. Nota generala a perioadei analizate sta, pentru Sagetatori, sub semnul unor relatii astrale (v. Prezentarea generala), care vor mobiliza in chip armonic o serie de predispozitii ale planetelor. Ele se vor reflecta favorabil in evolutia lor generala pana in toamna anului 2017.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...