Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 1-7 Iulie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 1-7 Iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 iulie dupa-amiaza, unele persoane se pot gandi cum e mai bine sa procedeze cu unul sau mai multi prieteni intre care s-a strecurat o neregula baneasca. Sagetatorii nu vor sa para absurzi, nedrepti sau insistenti dar situatia creata in jurul lor sau, pe banii lor, nu le convine; de aceea, incearca sa gaseasca solutia cea mai discreta si mai diplomata de a iesi din incurcatura.

Intre 2 iulie, dupa ora 19, si 5 iulie dimineața, putini sunt cei care vor scapa de influenta dublului trigon regal pe semne de Apa, care, desi este un aspect armonic, va starni ingrijorare, preocupare si blocaje cu privire la bani, avantaje sau bunuri cuvenite si in a caror posesie nu pot sa intre pentru ca, mereu, se iveste o piedica; in realitate, fiind de buna credinta, Sagetatorii nu banuiesc ca, unele persoane s-au inteles in secret sa-i “joace”, sa-i pagubeasca si sa-i pacaleasca. Partea buna a acestui tranzit ultrasensibil este ca le va da un fir de banuiala, daca, nu cumva, certitudinea ca lucrurile nu merg intr-o directie corecta, pentru a se putea redresa, cat nu e totul pierdut. La inceputul zilei de 5 iulie, Venus va intra in zodia Gemenilor si va crea un cadru astral favorabil unui dialog menit sa aplaneze conflictele existente, sa puna o negociere pe o baza corecta de discutie ori sa le permita nativilor sa faca pasi importanti in apararea lor, in cadrul unui proces, sau in interesul lor, intr-un litigiu.

Intre 5 iulie, dupa ora 08, si 7 iulie seara, Sagetatorii nu se vor plictisi. Unii vor fi in inima evenimentelor, altii vor fi tracasati de prea multele activitati care le reclama prezenta dar ei vor fi in forma si vor avea destula energie sa faca fata solicitarilor. Din 6 iulie, Mercur, intrat in zodia Leului, ii va face sa tina la ideile si la convingerile lor si sa respinga orice compromis.

Pe 7 iulie, dupa ora 20:45′, vor reveni, dintr-o alta perspectiva, in actualitate, problemele patrimoniale si financiare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...