Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 1-7 Aprilie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 1-7 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 1-7 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 aprilie (dupa ora 07:20′) si 2 aprilie seara, nativii risca sa se piarda in discutii sterile; vorba multa, saracia omului va fi un proverb rupt din realitatea acelor zile. E nevoie de putin spirit critic, de control, pentru a unele discutii, chiar daca se vor chema pompos, negocieri sau tratative, sa nu ramana la stadiul de schimburi de amabilitati si conversatii banale. Mai ales ca, uneori, in spatele acestor dialoguri inutile poate sa stea o tactica de abatere a atentiei de la aspectele vulnerabile ale unui contract sau a unei situatii aflata in dezbatere.

Intre 2 aprilie (dupa ora 21:27′) si noaptea de 4 aprilie, mecanismul financiar se blocheaza. Unii pot ramane fara cash, altora nu le vor intra banii in cont; unele plati se pot face partial, dandu-le planurile peste cap, etc. Posibil moment tensionat in familie: Sagetatorii vor intampina probleme pedagogice in incercarea de a-i face pe copii sa inteleaga cum si cat se poate cheltui, ca nu toate dorintele se pot realiza imediat si cu orice risc, etc.

Intre 5 aprilie (dupa ora 00:14′) si 7 aprilie dimineata, pentru cei maturi acest tranzit este excelent. Le poate sustine o avansare, un succes, inceperea unui proiect ambitios sau, macar, incheierea unei etape pregatitoare in relatia cu oficialitatile in vederea unei stramutari din tara. Unora, s-a putea ca aprobarile sa le vina mai repede, mai simplu sau in conditii mai avantajoase decat estimau ei. Etapa plina de fior si frison in plan sentimental, emotional, erotic. Aventurile se consuma ca ingheta in timpul verii. Perioada buna sau chiar de exceptie pentru sportivii profesionisti care insa pot forta organismul provocandu-si accidentari.

Pe 7 aprilie (dupa ora 07:20′), Sagetatorii vor face efortul de a ramane obiectiv, de a nu “infierbanta”, de a nu fi luati de vartejul unui conflict. Moment al logicii, al simplitatii si al acuratetii in gandire, vorbire, actiune, intelegere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...