Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 09-15 Iulie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09-15 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 09-15 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 9 si 10 iulie dimineata (pana la ora 11:30′), Sagetatorii vor avea ceva de pus in ordine, de adus la zi, de corecta. Multe dintre aceste interventii, in viata si activitatea lor zilnica, sunt menite sa le sustina imaginea sau autoritatea profesionala. Nu le va fi tocmai usor, pentru ca au, in continuare, de infruntat o serie de “ostilitati” astrale care persista pe casa I, a IV-a si a X-a si care ii pun in dificultate deseori.

Intre 10 iulie (a doua parte a zilei) si 12 iulie, din ratiuni practice, pentru a-si apara un interes, pentru a nu crea dizarmonie intr-un grup de cunoscuti sau prieteni, Sagetatorii vor fi concesivi, intelegatori, toleranti sau poate doar, vor profita de un respiro pentru a sesiza ceva nou, special, in relatiile cu aceste persoane sau grupuri de care s-a apropiat prin proiecte si scopuri comune. Dar, s-ar putea sa inteleaga mai repede decat se asteapta sa aiba revelatia unor “dedesubturi” in acest hatis de relatii sociale care ii va displacea.

Intre 13 si 15 iulie (pana la ora 12), mesaje discrete, secrete, subtile venite si pe cai neconventionale (intuitie, presimtire, telepatie, vis revelator) ii pot conduce la adevaruri despre oamenii care ii lucreaza pe ascuns, prin intermediul unor interpusi.

Este bine sa se tina cont de toate aceste sugestii si, chiar daca nu se actioneaza imediat, sub imperiul emotional al acestor descoperiri, sa se tina cont de ele in luarea deciziilor viitoare si sa verifice atent persoanele vizate. In aceasta perioada, Mercur si Venus vor intra in casa a IX-a a cerului astral al acestor nativi si, din aceasta postura, vor contribui la nasterea unei noi atitudini a Sagetatorilor: cea de siguranta de sine, de orgoliu sau de pretuire a propriei lor valori, de reevaluare a calitatilor si de conturare a unor principii de viata care sa reflecte idealurile si convingerile lor.

In dupa-amiaza zilei de 15 iulie isi va incepe tranzitul prin semnul natal, Luna. Ea va actiona alaturi de Saturn si in armonie cu Uranus, Mercur, Venus, conturand “poteci astrale” favorabile, prin armonicele pe semnele de Foc, care le pot da entuziasm, tarie de caracter, vointa si determinare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...