Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 09 – 15 Ianuarie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 09 – 15 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 09 – 15 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 10 ianuarie, intreaga atentie a Sagetatorilor se concentreaza pe chestiunea banilor, care poate fi o problema mai veche, ce trebuie rezolvata neaparat sau poate fi una de moment, in care se identifica o serie de lipsuri, amanari, intarzieri ale unor plati, ceea ce le complica viata de fiecare zi.

In unele cazuri, aceste incurcaturi banesti sunt provocate de niste prieteni de rea credinta sau de problemele copiilor care se transmit, prin responsabilitate si libera asumare, parintilor. Pe 11 si 12 ianuarie, Sagetatorii sunt mai destinsi, au chef de vorba, initiaza vizite, mici deplasari, scurte excursii.

In acest peisaj de moment, exista un singur risc: acela de a avea incredere in prieteni si a le spune prea mult sau ce nu trebuie despre ei, afacerile lor ori chestiunile de familie. Discretie: tacerea e de aur. Intre 13 si 14 ianuarie, tendinta astrala ii face pe acesti nativi sa caute tihna caminului, sa aiba mici initiative menite sa imbunatateasca aspectul sau confortul casei ori sa atenueze nemultumirile create in familie.

Dar exista si latura grea a acestei perioade, care priveste cu deosebire persoanele cu functie, cele cu responsabilitati, care sunt preocupate de cariera, care au proiecte personale majore. In cazul acestora, combinatiile planetare multiple provoaca un lung si complicat sir de reactii, initiative si replici menite sa deblocheze un drum de viata major.

Din pacate, cei doi Benefici se afla in cuadratura iar Jupiter, Guvernatorul lor, intrat in mers aparent retrograd din 9 ianuarie, are darul de a pune frana in derularea evenimentelor sau, chiar, are menirea de a-i intoarce, cu gandul si constiinta, in momentele-cheie ale existentei lor, care explica de ce acum intampina probleme si nu progreseaza. Moment important al lamuririi unor aspecte de viata ce se poate prelungi pana la inceputul lunii mai.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...