Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 08-14 Octombrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 08-14 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 octombrie (pana la ora 09:32), o singura directie se poate manifesta in privinta banilor castigati prin efort personal si anume cea in care pot interveni, intr-un chip neplacut sau dezavantajant persoane din cercul apropiatilor unui nativ.

In afara zilei de 14 octombrie, cand acest context vulnerabil va atinge apogeul, va fi vorba, mai mult, de teama care ii poate cuprinde pe nativi ori de cate ori se vor gandi ca cineva cunoscut le poate face “o figura” in plan financiar.

Intre dimineata zilei de 10 octombrie si 12 octombrie (pana la ora 15:43), conditii bune pentru un schimb placut si util de impresii si de sugestii ori detaliu esential furnizat de un prieten pe fondul unor conversatii avizate.

Din a doua parte a zilei de 12 octombrie pana pe 14 octombrie (ora 18:09), sentimentele le vor fi puse la incercare de conditia in care traieste sau problema cu care se confrunta o ruda (parinti, in principal) si in fata carora nativul, oricat de mult ar vrea sa ajute se vede neputincios, de unde si aceasta latura de amaraciune interioara profunda.

Din dupa-amiaza zilei de 14 octombrie, precum si in urmatoarele doua zile, contradictii tulburatoare intre ceea ce vor, ceea ce cred, ceea ce-si doresc si ceea ce se petrece in realitate intr-o relatie in care Sagetatorii au investit sentimente, incredere si speranta. Posibila schimbare de atitudine chiar daca ea nu va fi imediat afisata. Nota generala, manifestata insa discret, va fi data saptamana viitoare de dorinta unor nativi de a evolua, de a face o schimbare majora in existenta lor care este blocata de conditionarile impuse de familia din care provin sau de indatoririle liber asumate fata de acestia: o stabilire in strainatate, de pilda, o plecare pe termen mai lung, care se loveste de obligatia nativului de a fi alaturi de ambii sau doar unul dintre parinti pentru a-i ajuta material, moral, social, fizic.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...