Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 08-14 Noiembrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08-14 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 08 Noiembrie – 14 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Sunt avantajati toti cei care vor sa plece din tara sa munceasca sau sa invete ori sa capete experienta, notorietate si excelenta. Speciale ar trebui sa fie, de aceea, zilele de 14/15 noiembrie. Distributia tranzitelor le lasa, pentru saptamana viitoare, destule case goale, deci mai putine provocari.

Cat priveste greul acestui moment, care provine de la “ghemul” din Scorpion, el motiveaza evenimentele legate de casa a XII-a, asta in masura in care, in relatie cu horoscopul nasterii lor, exista puncte de intalnire si de rezonanta. In principiu, ar trebui sa fie vorba de o “apasare” interioara, de un greu sufletesc care isi are motivatia intr-un ideal neimplinit, in proiecte bune dar risipite, in gol afectiv si singuratate.

Tranzitul se manifesta mai ales la nivelul emotiilor si al starilor de spirit. Aceasta melancolie poate fi mai accentuata intre 10 – 12 noiembrie. Soarele lor natal face cu planetele in tranzit din Berbec si din Leu mai multe trigoane reale, ceea ce poate fi, din alt punct de vedere, o sursa de energie, de satisfactie, un prilej pentru a trece la actiune.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...