Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 08 – 14 August 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 08 – 14 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 08 – 14 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Guvernatorul zodiei Sagetator, Jupiter, va pasari pe 11 august Leul, in care a evoluat armonios si va intra in semnul de Pamant al Fecioarei care sustine casa a X-a a cerului astral al acestor nativi. Pe de o parte avem de-a face cu un semn zodiacal care restrange,vibratia generoasa a acestei planete.

De aici, prima concluzie ca, asupra nativilor, acestor nou tranzit al planetei Jupiter va actiona in directia coagularii fortelor personale intr-o directie concreta, pragmatica, mai putin spectaculoasa dar mai profitabila din punct de vedere material. Din perspectiva casei a X-a pe care o va controla de acum pana in septembrie 2016, Jupiter aduce impulsuri puternice legate de progresul personal, de stabilizare si constructie ori de refacerea unui drum de viata.

Unii vor putea simti primele “aluzii” astrale sub forma unor evenimente, oferte si oportunitati in perioada 11 august – 27 august a.c. Marte, o data intrat in Leu, pe 9 august, le dinamizeaza casa gandirii superioare, a idealurilor, a eficientei lor in plan public.

Pana pe 25 septembrie aceasta planeta le va permite sa-si fixeze niste repere in planul de viata pe termen scurt, aducand “cu picioarele pe pamant” o serie de dorinte, vise si idealuri. De aceea, se vor mobiliza pentru a face tot ceea ce este necesar. Acest imbold interior este salutar pentru evolutia lor ulterioara.

Uneori, in acest plan intra schimbarea resedintei, a orasului sau a tarii: solutie posibila intrezarita pe 13 si mai ales pe 14 august. Pana atunci insa, nu este exclus ca, intre 8 si 11 august, sa identifice cine si ce a stat in calea lor. 8 august va trece banal. Intre 9 si 10 august pot purta discutii cu asociatii, partenerii sau in caminul conjugal. Pe 11 si 12 august, peste unii da chibzuiala de nici covrigi nu-si mai cumpara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...