Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 07 – 13 Noiembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 07 – 13 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Nativii care apartin acestui semn zodiacal incep saptamana analizata de noi cu un tranzit al Lunii prin Fecioara ceea ce corespunde casei lor a X-a, a inaltarii in rang social sau profesional.

Luna realizeaza in ziua de 7 noiembrie o dubla conjunctie cu Venus si cu Sensul Vietii, ceea ce ii da o valoare sporita cu privire la un succes, o clipa de notorietate, o ameliorare a imagini publice ori poate chiar avansarea in grad sau acceptarea unei functii. Dar ea mai aduce si sfarsitul unei perioade dinamice care a durat aproximativ 3 – 4 luni, ceea ce inseamna ca, pe acest, se va lasa, oarecum, surdina.

Intre 8 si 9 noiembrie Sagetatorii au parte de intalniri cu persoane care sunt placute, sincere, vesele, ori care le poarta noroc. Din relatia cu unele dintre cunostintele nou facute sau de pe urma reluarii relatiilor cu prietenii din trecut, nativii pot extrage un castig: experienta, sfat util, ajutor nesperat, protectie, prietenie, simpatie, toate avand un dublu rol – sa-i faca sa se simta bine in sufletul lor dar si sa progreseze in plan public.

Intre 10 si 12 noiembrie unii pot cunoaste un moment de recul. Se retrag in sinea lor pentru a analiza, chibzui si decide intr-o directie importanta de viata. Simt nevoia sa ramana singuri, pentru a nu mai fi tulburati de bruiajul vietii cotidiene sau ca au nevoie de somn si repaus, cu atat mai mult cu cat, lipsa de vlaga va fi provocata de faza de Luna Noua din ziua de 11 noiembrie.

La sfarsitul zilei de 12 noiembrie, Marte va intra in Balanta si va da un dinamism special si o determinare pronuntata relatiilor cu prietenii. Pe 13 noiembrie, Luna isi va incepe tranzitul prin Sagetator, dand acestor nativi o stare buna interioara, vigoare chef de viata si incredere.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...