Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 07 – 13 Martie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07 – 13 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 07 – 13 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Saptamana aceasta este ultima pentru o perioada destul de lunga de timp (adica pana la inceputul lunii noiembrie 2015) cand au parte de binefacerile tranzitului planetei Saturn prin sectorul lor natal. Din 13 martie acesta va deveni stationar, apoi, din 15 martie el va intra in mers aparent retrograd si va incepe sa puna un tip nou de probleme.

Deocamdata, inca e bine, mai ales ca pe 13 martie, se pot inflama in fata unei schimbari de viata care ii motiveaza si ii entuziasmeaza. Cadenta evenimentelor din viata lor mai este conditionata favorabil si de relatiile armonice pe care planetele din Berbec le fac cu Jupiter in Leu, ceea ce ii va pune in situatia de a accepta sau de a dori sa se schimbe profund, din temelii, in privinta multor aspecte de viata. Este bine sa dea curs acestui flux astral pozitiv.

Sunt avantajate relatiile parinti/copii, dupa cum, latura afectiva a vietii sentimentale capata aspecte dramatice, de-a dreptul cinematografice, mai alea daca este vorba de adolescenti si tineri. Foarte buna latura activitatii fizice care le poate da unor sportivi posibilitatea de a se impune sau de a castiga concursuri, turnee ori de a se depasi pe sine in abilitate si maiestrie.

Sunt bine aspectati actorii, artistii si creatorii care au forta, energie si capacitate de munca in aproape domeniile de creatie artistica, la care se adauga si o cota de notorietate, de succes international sau de largire a orizontului prin colaborari, drumuri si calatorii menite sa le largeasca orizontul de cunoastere.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...