Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 07-13 Mai 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 07-13 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 07-13 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 7 mai, pana la ora 18:30, Sagetatorii s-ar putea ocupa de un aspect ce priveste stabilitatea locului lor de munca, ori consolidarea pozitiei lor profesionale. Desi nu poate fi vorba de un succes important, se pot bucura de mici rezolvari. Alte persoane, daca s-au confruntat in ultimul timp cu suferinte fizice, vor constata ca merg spre o ameliorare sau o stabilizare. Cei care au scapat de o povara sufleteasca se pot simti mai bine, mai echilibrati, mai plini de forta.

Intre 7 mai, dupa-amiaza, si 9 mai, nativii pot primi tot felul de mici provocari care tin de relatiile parteneriale. Mici fluctuatii care privesc relatia lor cu persoanele implicate intr-o relatie contractuala, premizele unui mod de a actiona, punerea de acord asupra unui scop sau a unei metode de lucru etc. Totul se va desfasura la nivelul dialogului. In schimb, sunt de luat in calcul schimburi de cuvinte furtunoase in cadrul unor sedinte in care este analizata activitatea lor (performanta, randamentul, calitatea, responsabilitatea, etc.) mai ales daca este vorba de o functie de conducere sau de o postura de coordonare. Pot continua, se pot amplifica sau se pot naste, disensiuni intre un nativ si superiorul sau sau intre el, daca ocupa o functie de conducere, si colectivul in care activeaza.

Intre 10 si 11 mai, banii obtinuti din activitatea curenta retribuita, din indemnizatiile de conducere reprezinta o preocupare. Se pot inregistra intarzieri, reanalizari, aprobari care nu vin, piedici contabile, conditionari juridice etc.

Intre 12 si 13 mai, ambalare afectiva si efervescenta psihica. Sagetatorii au idei, au initiativa, se impun cu usurinta atunci cand ofera o solutie dar, uneori, entuziasmul ii face sa neglijeze detaliile concrete si, rupti de realitate, sa construiasca “castele in Spania”. Tendinte spre aventura, excese culinare sau bahice, spre situatii care sa le dea senzatia ca traiesc intens (pariuri, jocuri de noroc pe sume mari).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...