Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 06 – 12 Iunie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 06 – 12 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Cei nascuti in acest semn zodiacal au un potential interesant pe casa a VII-a, provenind de la planetele in tranzit prin Gemeni, ceea ce le poate da, de-a lungul intregii saptamani, numeroase oportunitati pentru a deschide discutii de principiu, utile lor in legatura cu un contract sau cu clauzele mai vechi ale unei intelegeri in derulare.

Chiar daca tranzitele respective indica fluctuatii de opinii, divergente de interese, discutii legate de orice tip de parteneriat, asociere sau colaborare ar trebui cultivate in aceasta perioada favorabila care consolideaza pragmatismul necesar in afaceri.

In afara acestei ipostaze, valabile pentru perioada pe care o analizam, dar care va mai dura dupa 12 iunie, cand se constituie un moment-cheie pentru astfel de negocieri si intelegeri, Sagetatorii mai pot avea beneficii, pana pe 19 iulie, de la tranzitul planetei Venus prin semnul de Foc al Leului, respectiv prin casa a IX-a, care le va da inspiratie, imaginatie, curaj, capacitatea de a face pasi semnificativi pe drumul materializarii unui vis, poate intr-o relatie cu strainatatea, dar intotdeauna conditionata de un nivel special de pregatire profesionala.

Ziua de 6 iunie le poate aduce acestor nativi discrete restrictii banesti, intalniri si dialoguri interesante mai ales prin elementul de surpriza si noutate pe care il aduc intr-un domeniu ce-i intereseaza pe nativi. Pe fondul unui schimb de impresii si informatii, cei tineri isi pot schimba optiunea scolara sau universitara de moment. Intre 8 si 10 iunie, obositi sau plictisiti vor cauta racoarea si siesta domestica ca un factor de recuperare necesara.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...