Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 06 – 12 Februarie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06 – 12 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 06 – 12 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Vesnicele probleme materiale se reafirma pe 6 februarie sau revin in discutie in vederea gasirii unei solutii, daca problema principala este mai veche. Intre 7 si 9 februarie (pana la ora 11) provocarile la dialog sunt puternice si/sau sustinute. Unii nativi nu pot ocoli subiectul sau situatia insasi este de natura oficiala cu impact asupra vietii lor personale incat trebuie sa adopte o pozitie publica, sa dea o explicatie plauzibila.

De cele mai multe ori, va fi vorba de un element-surpriza, ori de o afirmatie neverosimila, de o barfa absurda care genereaza acest conflict. Casa comunicarii va sta, in acest rastimp, sub semnul fazei de Luna Noua care le va imprima in dialog un ton autoritar, o atitudine curajoasa sau le va permite o aparare ingenioasa.

Momentul astral le poate furniza altor nativi, in functie de varsta si premisa socio-profesionala, o afirmare originala, o emancipare nepremeditata, rod al unei initiative de moment, ceva de genul “s-a imbolnavit primadona, se cauta o inlocuitoare”si, uite asa, incepe o noua etapa in cariera.

Intre 9 si 11 februarie (pana la ora12) efortul Sagetatorilor se va indrepta spre stingerea conflictelor din familie, spre dobandirea unui calm necesar sau spre intrarea in normalitate in casa in care locuiesc. Obositi de dezordine, conflicte, transformari si debandada, vor face eforturi pentru a reaseza lucrurile, la propriu sau la figurat, la locul cuvenit.

Intre 11 (dupa ora 12) si 12 februarie, Sagetatorii vor manifesta un interes special pentru distractii, destindere, placeri, sport, antrenamente, excursii, jocuri, speculatii financiare, castiguri, pariuri, aventuri sentimentale, placeri gustative (mancare buna, dulciuri rafinate dar, mai ales, bauturi), placeri artistice dinamice (dans, concursuri etc.) si provocarile, prietenii fiind, in acest sens, primii “sacrificati”.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...