Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 06-12 Decembrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 06-12 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 06 Decembrie – 12 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie vedeta prin tranzitul Soarelui prin semnul lor astral si prin complexa faza de Luna Plina care se va contura pe 6 decembrie; context caruia i se adaoga si un set de aspecte care priveste Sagetatorul.

Intreaga saptamana, Soarele va face conjunctie cu Mercur, ceea va fi in avantajul nativilor care vor fi vioi si mai mereu in buna forma mentala. Pe 10 si 11 decembrie vor avea un special de a gandi, de a vedea lumea, de a intelege evenimentele si, implicit, de a reactiona.

In mod normal (din punct de vedere astrologic) ei ar trebui sa faca o impresie buna, sa se poarte cu autoritate, sa fie demni si corecti, sa fie in stare sa convinga un auditoriu (elevi, studenti – in postura de profesori, public – in postura de actori/interpreti, jurati – in postura de avocati, sau secvente socio-profesionale. Dupa 10 decembrie planeta Venus va parasi Sagetatorul in care se afla in prima parte a saptamanii, in tranzit, pe ultimele grade ale zodiei, si va intra in Capricorn , in casa banilor, de unde va functiona ca un adevarat cenzor in privinta cheltuielilor nesabuite sau indemnand la buna lor administrare.

Luna Plina ii priveste direct si le pune intr-o ecuatiei – nu intotdeauna favorabila! – relatiile parteneriale de toate felurile (cu partenerul de viata, de afaceri, cu rivalii si dusmanii sau cu parti implicate, prin cauze si interese divergente de ale lor, intr-un proces sau orice alt tip de conflict. Solutia de moment tine mult de harta personala sau de contextul evenimentului.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...