Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 05 – 11 Septembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 05 – 11 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 septembrie, nativii acestei zodii beneficiaza de un sprijin discret, subtil dar suficient de eficient, macar pentru a pune bazele unei viitoare colaborari daca nu cumva chiar de a avansa in hatisul unor negocieri, pana in preajma semnarii unui document de colaborare, al unui parteneriat.

Discutiile sunt utile pentru ca lamuresc o serie de neclaritati si nedumeriri si, de aceea, este bine sa se ramana, pentru moment, la acest stadiu, si a nu se forta nota, precipitand evenimentelor, din lipsa de tact. Oricum, contextul astral contine si mai bune si mai rele, astfel ca, la cea mai ca greseala, se activeaza cele “rele” care complica, pana la compromitere, uneori, un proiect ce presupune o afacere, o intelegere.

Iar daca ideea de casatorie “pluteste in aer” nu e indicat sa puneti piciorul in prag, din nerabdare, fiindca “celalalt” va disparea din proiect. Intre 7 si 9 septembrie dimineata, unii se vor ocupa de vesnicele piedici si neputinte de a face fata tuturor platilor sau cumparaturilor necesare. Atentie la Apa, ca factor de risc, mai ales in contextul unor jocuri specifice la mare, in piscina, in bazin etc.

Intre 9 si 11 septembrie dimineata, unele persoane, mai ales cele tinere sau “inca” tinere (pana in preajma varstei de 43 – 45 de ani) fac proiecte profesionale legate de strainatate si, unora le iese o miscare in chip spectaculos. Ei pot obtine un loc de munca, o bursa, pot fi acceptati in stagii de perfectionare sau pentru o perioada de proba in institutii de prima mana.

Pe 11 si, ulterior, pe 12 septembrie, se contureaza un factor de risc prin lipsa de masura, legat de jocuri de noroc, speculatii financiare, sporturi, activitati distractive. Imboldul spre astfel de excese pleaca din nevoia unora de a se da mari, de a impresiona sau de a trai periculos.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...