Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 05-11 Noiembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05-11 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 05-11 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 noiembrie (pana la ora 16), banale calcule banesti, mici restrictii si renuntari, economie.

Intre 6 noiembrie dupa-amiaza si 8 noiembrie, perioada de entuziasm, de incredere poate chiar de avant. Nativii par cuprinsi de o febra a transformarilor, a progresului. Ideile si initiativele se tin lant, iar ei sunt neobositi: circula, alearga cu masina. Cei care vor sustine examene vor fi avantajati prin sansa de a avea o intuitie salvatoare, prin imaginatia sau inspiratia necesara intr-o proba practica, tehnica, de inginerie.

Pe 9 noiembrie, in sectorul casei a III- a, va intra Marte care va spori abilitatile tehnice, inventica, dorinta de a se pune in slujba noului, a aspectelor de viata sau de meserie care tin de modern, progres, civilizatiei a viitorului. Timp de o luna, acesti nativi isi vor putea insusi informatiile necesare pregatirii lor profesionale curente sau utile in contextul unor examene. Unii tineri (elevi, studenti, adolescente se pot remarca la concursuri de matematica, informatica, fizica, tehnologie, IT).

Intre 9 si 11 noiembrie dimineata, tot ce tine de familie va fi un prilej de amaraciune. Sentimentele vor fi apasate de povara relatiilor dintre ei si rude bantuite de controverse si diferente majore de mentalitate si scop in viata. In restul zilei de 11 noiembrie (dupa ora 4 a.m.), curaj, energie, disponibilitate de a face efort fizic pentru intretinere sau ca pregatire intr-o disciplina sportiva. Vor fi avantajati cei care practica sporturi care presupun un partener (spada, tenis), care au o doza de agresivitate (box, ) ori presupun manuirea unor arme si instrumente (tir, tragere cu arcul, aruncarea sulitei, a ciocanului, a discului).

In prejma zilei de 11 noiembrie ideile care le vor trece prin minte, rod al unor manii inabusite, trebuie respinse si eliminate ca solutii posibile in rezolvarea unui conflict.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...