Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 05 – 11 Martie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Martie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 05 – 11 Martie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 5 martie ar trebui sa treaca in chip obisnuit, cu banalele preocupari cotidiene, dintre care, administrarea banilor (sume mici) sa fie una plictisitoare. Din dupa-amiaza zilei de 5 martie si pana pe 7 martie, casa comunicarii acestor nativi se invioreaza. Luna ii va face spontani, inventivi, comunicativi, simpatici si originali.

Sunt avantajate deplasarile scurte, intempestive care le pot oferi surprize placute. Nu sunt de neglijat avantajele acestui tranzit in ceea ce priveste o examinare, o verificare a cunostintelor in domeniul tehnic, in ipostaza examenului pentru obtinerea permisului pentru manipularea unor utilaje complexe, a unei aparaturi de bord, computerizate pana la mult ravnitul carnet de sofer cu conditia ca nativii sa nu faca pe “interesantii”.

Spre deosebire de toate celelalte 11 zodii, pentru Sagetatori, tot ceea ce se intampla din punct de vedere astral, intre 8 si 9 martie, trece in subsidiar. Cei mai multi dintre nativi nu ar trebui sa se resimta nici psihic, nici fizic, pe de urma impactului cu Luna Noua, cu Eclipsa, cu clusterul pe Pesti, etc.

Ei pot sa vadeasca insa o inedita predispozitie spre concesie, spre ingaduinta sau spre indiferenta si detasare fata de problemele de familie care le greveaza timpul, banii si cheful de viata. Pentru altii, acest moment poate sa insemne o rascruce dar, atunci, vorbim despre persoane mature, apartinand a doua categorii diferite de varsta (I – intre 47 – 49 de ani si II – intre 59 – 61 de ani), care, daca au functie, notorietate, autoritate, loc special in societate sau in activitatea profesionala, pot sa se simta amenintati, sa fie contestati sau “incercati de soarta”.

Intre 10 si 11 martie, Sagetatorii vor fi plini de initiativa, incredere si speranta. Un “val de bine” ii va cuprinde pentru ca, in acest rastimp, Luna va face un aspect armonios cu Marte, intrat de curand in zodia lor si, implicit, in beneficiul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...