Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 05 – 11 Decembrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 05 – 11 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 05 – 11 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 7 decembrie dimineata, nativii din Sagetator sunt implicati in mecanismul relatiilor sociale utile: se intalnesc, discuta, lanseaza propuneri, isi exprima opiniile direct, pragmatic, cer sfaturi. Doresc sa se implice intr-o serie de actiuni cu scop organizatoric.

De cele mai multe ori, diplomati cum ii stim, minimalizeaza interventiile lor, ca sa nu irite sau sa nu dea de banuit, spunand ca vor doar sa dea “o mana de ajutor”. De fapt, isi netezesc drumul propriului lor interes. Nimic rau in asta. Pentru a da mai multa stabilitate sau greutate acestor demersuri, ei sugereaza ca unele asocieri si parteneriate sa fie “trecute pe hartie”, alt eufemism pentru a nu li se reprosa ca forteaza mana unuia sau altuia printr-un contract care ar naste reticente.

Din dupa-amiaza zilei de 7 decembrie pana pe 9 decembrie seara, vor trebui sa-si croiasca drum prin jungla relatiilor personale, de serviciu, publice sau oficiale. Simt, presimt, li se atrage atentia de catre cineva asupra unor ipostaze care ii pun pe ganduri si nu le convine deloc.

Aceste mecanisme de aparare a interesului sau a propriei persoane se desfasoara in surdina, delicat, mladios, dar… eficient pana la urma. Intre 10 si 11 decembrie, Luna se va afla in tranzitul prin chiar semnul lor zodiacal natal, rafinandu-le simturile si perceptiile, dandu-le inspiratie, dar alimentandu- le totodata focul interior, transformandu-i in fiinte temerare, antrenandu-i pentru perioada urmatoare.

In perioada Lunii Noi se vor simti puternici, energici, plini de initiativa. Mercur va intra, pe 10 decembrie, in casa banilor castigati din munca proprie, transformandu-i, in urmatoarele trei saptamani, in “contabilii zodiacului”, chiar daca nu asta este vocatia lor fundamentala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...