Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 04-10 Noiembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 04-10 Noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 noiembrie dimineata, nativii vor trebui sa ia o decizie, faca un gest anume, sa aiba o initiativa menita sa le consolideze statutul la locul lor de munca. Pentru unii, in preajma zilei de 4 noiembrie cand va avea loc faza de Luna Plina in Taur, s-ar putea pune probleme intrarii unei noi etape legate de activitatea profesionala. Atentie: unora, pentru a accepta aceasta schimbare li s-ar putea “forta mana”, ar putea fi speriati, dezinformati, speculandu-se slabiciunile si vulnerabilitatile din viata personala.

Intre 5 noiembrie, dupa ora 12:26′, si 7 noiembrie dimineata, dialoguri fara un rezultat concret, insistenta inutila pe subiecte secundare, care nu vor rezolva chestiunea de fond. Este bine ca nativii sa nu intre in acest joc menit sa le permita rivalilor, competitorilor sau dusmanilor sa castige timp. Pe 5 noiembrie, Mercur va intra in zodia Sagetatorului, dandu-le de acum in acolo, pentru cateva saptamani posibilitatea sa se exprime excelent, sa se orienteze “la fata locului” repede, sa sesizeze logica intr-o suita de evenimente aparent confuze, sa judece corect.

Intre 7 noiembrie, dupa ora 12:45′, si 9 noiembrie, la pranz, posibile calcule si strategii materiale, axate, in general pe ideea de economie.

Pe 7 noiembrie, la ora 13:39′, Venus va intra in zodia Scorpionului si le va marca viata interioara printr-o apasare sufleteasca a unor amintiri, prin imposibilitatea de a se “decupla” de trecut. Pe 9 noiembrie, Luna Neagra va parasi sectorul casei I, a personalitatii lor si, dupa ce i-a pus la incercare mai bine de noua luni, va intra in zodia Capricornului, in casa banilor castigati prin efort personal.

Intre 9 noiembrie, dupa ora 14:30, si 10 noiembrie, moment al demnitatii, al verticalitatii de constiinta, al sustinerii adevarului cu curaj. Posibile realizari spectaculoase in planul creatiei artistice, al activitatii bazate pe conceptie, cunoastere si forta intelectuala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...