Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 04-10 Martie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 04-10 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Prima parte a zilei de 4 martie va aduce stabilitate organica si calm interior.

Intre 4 martie (dupa ora 12:06′) si 6 martie dupa-amiaza, se pot produce dialoguri de scurta durata, cele mai multe dintre ele neprogramate, care pot deveni interesante si utile surse de informare si consiliere. Vizitele facute de nativi rudelor mai in varsta se pot solda cu schimburi de cuvinte si luari la rost ce-i vor intrista, mai ales ca, din respect pentru aceia sau din grija pentru sanatatea si circumstantele lor de viata, vor prefera sa nu le dea nici o replica si nici un raspuns pe masura, preferand, cum se zice, sa-si “inghita cuvintele”.

Intre 6 martie (dupa ora 14:55′) si seara zilei de 8 martie, motive de enervare sau ingrijorare cu privire la starea lor financiara, de moment: de ex. trebuie onorata o cheltuiala neprevazuta.

Intre 8 martie (dupa ora 18:46′) si 10 martie, Sagetatorii vor avea “ganduri de marire”. Cei tineri sunt nerabdatori sa se afirme cat mai repede, cei maturi vor sa infranga niste bariere in calea evolutiei lor profesionale. De multe ori, aceste vise privesc o stramutare dintr-un oras in altul, din tara in strainatate, pe termen mediu (in vederea prospectarii) sau definitiv. Motorul principal in vederea acestor schimbari importante pe care vor sa le faca in viata lor pleaca de la o serie de nemultumiri, neimpliniri sau limite cu care se confrunta si care par, in prezent, a deveni tot mai greu de suportat.

Pe 10 martie, Marte va intra in casa muncii si le va da posibilitatea sa fie harnici si eficienti. Nota generala a saptamanii o va da sirul de contradictii interioare intre ceea ce sunt constransi sa faca sau sa indure si nazuintele lor. Sentimentele vor fi traite intens si vor lua, deseori, aspectul unei revolte sau al unei furii indreptate spre sine provocate de constatarea ca nu au forta necesara, desi au intuit calea necesara, sa treaca la fapte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...