Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 04-10 Iunie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04-10 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 04-10 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4, 5 si 6 iunie (pana la ora 6 dimineata), se vor manifesta o serie de influente astrale puternice, care vor dinamiza casa a VII-a a tuturor relatiilor parteneriale, contractuale si/sau procesuale din perspectiva impactului pe care o va avea faza de Luna Noua, din Gemeni, din dimineata zilei de 5 iunie, care se va afla in opozitie cu casa I a nativilor din Sagetator. Este vorba de o provocare astrala care ii va opune pe Sagetatori in situatia, fara drept de amanare sau eschiva, de a decide intr-o chestiune care priveste casatoria, afacerile, conflictele sau un proces.

Daca ziua de 4 iunie este una grea din perspectiva unei opoziţii drastice şi greu de depasit, la grad perfect, intre Soare şi Saturn in Sagetator (care indica atat natura cat şi importanţa unor piedici), ziua de 5 aduce sansa de beneficia de interventia salutara a planetei Venus. Dar exista si numeroasele cuadraturi la casa a IV-a si a X-a ale cerului lor de nastere care nu sunt de loc usor de gestionat. Aici opereaza un Careu in T, alcatuit de Jupiter, Saturn, Neptun, care baga in revizie,mai ales existenta celor maturi. Cei tineri sau cei care nu mai sunt in prim-planul vietii active sunt mai putin vizati.

Intre 6, 7 si prima parte a zilei de 8 iunie (pana la ora 9), nativii se chibzuiesc material. Unii, care traiesc modest, au destule motive sa fie nemultumiti, ingrijorati sau in cautarea unei solutii de moment.

Intre 8, 9 si 10 iunie (pana la ora 16), o unda de invigorare le vine in ajutor. Unii se regasesc pe ei, cei de alta-data, si nu se dau batuti. Contextul, departe de a fi armonic (e mai degraba, combativ), le poate fi unora (sportivi, actori) de ajutor, daca, pana in prezent, au fost intr-o pasa psihica proasta. Acestia se pot ambitiona pentru a face face unei etape importante in activitatea lor (concurs, spectacol, evaluare).

Din 10 iunie (dupa ora 16), se anunta o perioada de preocupari si provocari profesionale. Pentru cei in preajma varstei de 48 de ani, evenimentele pot capata aspectul unei etape de destin.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...