Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 04 – 10 Februarie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 04 – 10 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 4 si 5 februarie (pana la ora 06:45′), nativii vor putea sa-si pastreze calmul si sa aiba rabdare in chestiunile cotidiene enervante sau solicitante. Intre 5 februarie dimineata si 7 februarie (pana la ora 09:03′), posibile dialoguri, intalniri si negocieri cu cei cu care Sagetatorii se afla in conflict. Uneori, ei vor fi cei care vor propune o solutie de impacare.

Pe 5 februarie, Jupiter va intra in miscare aparent retrograda si, din aceasta postura in care va ramane pana la 9 iunie a.c., va destabiliza si pune la incercare toate relatiile de prietenie. Nativii vor avea ocazia ca, pana la inceputul lunii iunie, sa observe cine este un om onest si un prieten adevarat si cine este fals, interesat sau duplicitar, putand sa ia, in felul acesta, mai tarziu, deciziile indreptatite in cunostinta de cauza.

Intre 7 februarie dimineata si 9 februarie (pana ora 11:41′), “strangeri de inima” cu gandul la ce trebuie sa renunta pentru a supravietui cu banii de care dispun in prezent. Unele calcule, legate de un posibil ajutor, se risipesc precum fumul.

Pe 7 februarie, Mercur va intra in casa a III-a a comunicarii si le va permite, pentru un rastimp de cateva saptamani sa fie in forma din punctul de vedere al exprimarii libere, al inspiratiei, al talentului de a intui sau de a folosi caile moderne de comunicare. Posibila oferta de a invata, de a se perfectiona, de a parcurge o etapa importanta de studiu. Drumuri scurte, calatorii neasteptate.

Intre 9 februarie dimineata si 10 februarie, perioada a contradictiilor si nedumeririlor interioare ori al stuporii pe fondul unor evenimente care vor scoate la iveala aspecte socante. Atasamente fata de idei si valori din sfera stiintei, tehnologiei, a disciplinelor viitorului, a metodelor moderne de a invata, munci sau trai. Atentie la riscul de a lua hotarari la manie ce pot conduce (inutil si nejustificat) la despartiri.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...