Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 04 – 10 Aprilie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 04 – 10 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 04 – 10 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe acesti nativi Luna Plina si eclipsa totala de Luna ce se produc in ziua de 4 aprilie par sa nu-i destabilizeze.

Dimpotriva, o mica valvataie afectiva se poate naste in sectorul “inima”: intalnirea unor persoane placute, simpatice, originale, atragatoare, stabilirea unor relatii incitante care suscita curiozitatea sau care amplifica cheful de viata sunt intamplari care au doza lor de farmec, de surpriza, de noutate dar care pot aduce, prin lectia de viata continuta, si un procent in plus de experienta si autocunoastere.

Tot in preajma datei de 4 aprilie, unii s-ar putea sa fie obligatii sa mediteze cum sa restabileasca armonia stricata intr-o relatie oficiala sau la care ei au un “interes”, cum sa “dreaga busuiocul” pentru a nu-si strica relatiile amenintate sau viciate de cine stie ce eveniment marunt anterior.

Pentru unele persoane, si nu neaparat mai in varsta, adica chiar si pentru copii, adolescenti, tineri, perioada cuprinsa intre 6 si 8 aprilie poate sa insemne manifestarea unei sensibilitati legate de sistemul endocrin (mai ales de glanda tiroida), afectiuni stomatologice sau ginecologice si urinare.

Intre 8 si 10 aprilie Sagetatorii zburda: se simt animati de tot felul de ganduri si planuri indraznete, fac proiecte, se imbarbateaza pentru a porni la o intreprindere dificila. Contribuie la aceasta stare de disponibilitate si mobilitate mentala sau intelectuala si Jupiter care, din 8 aprilie, isi reia mersul direct, incepand sa functioneze normal, in deplinatatea capacitatilor lui de mare benefic, ceea ce pentru Sagetatori are o semnificatie in plus, de vreme ce Jupiter este guvernatorul lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...