Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 03-09 Septembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Septembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 03-09 Septembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 septembrie (pana la ora 15:39′), in mod normal acesti nativi ar trebui sa aiba parte de relatii armonioase, de intelegere si solidaritate din partea prietenilor. Cu acestia, nativii se pot sfatui, acestor le pot cere ajutorul, acesti ii pot avertiza, sustine moral sau incuraja pe drumul cel bun. Aspectul astral valorizeaza relatiile oneste, chiar daca in realitate, se vor putea inregistra si relatii “strambe”.

Pe 9 septembrie, in acest sector va intra Jupiter, care va functiona inzecit mai bine, mai frumos si mai puternic. Fireste, de-a lungul viitorului, cat va tine tranzitul lui Jupiter prin Balanta, se vor inregistra momente mai bune si mai delicate dar, nota generala, este de mare protectie, avantaj si castig cu ajutorul prietenilor sau conditionat de existenta lor in viata nativilor.

Intre 5 septembrie dupa-amiaza si 8 septembrie dimineata (pana la ora 04:19′), Sagetatorii se pot enerva. Nu le va trebui prea mult sa-si dea echilibrul peste cap. Aceasta hipersensibilitate trebuie temperata si, in general, vorba lui Caragiale, Sagetatorii “nu trebuie sa intre la idei din te-miri-ce”.

Intre dimineata zilei de 8 si 9 septembrie (pana la ora 15:55′), Luna, in tranzit prin semnul lor zodiacal, se va alatura vibratiei puternice ale planetelor Marte si Saturn care sunt varful de scurgere al unui careu in T care ii solicita din plin. Se vor crea premizele unei perioade intense, cand ei vor fi activi si cand vor trebui sa dea dovada de metoda si eficienta nu doar de entuziasm pentru a face fata barierelor de intelegere a esentei realitatii care vin dinspre familie si cariera impingandu-i sa reactioneze paradoxal.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...