Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 03 – 09 Octombrie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03 – 09 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 03 – 09 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 octombrie Luna va avea darul de a scoate la iveala tot ce e suspect, vulnerabil, alunecos si greu de tinut in frau in toate relatiile – de familie, conjugale, parteneriale, de orice fel, de afaceri, procesuale, contractuale etc. punand pe tapet premiza multor rasturnari de situatie in viitorul an.

Intre 4 si 6 octombrie dimineata nativii sunt obligati sa tina cont de cati bani au disponibili pentru a onora cheltuielile curente si cat le ramane pentru alte planuri. Probabil ca va fi vorba de restrictii si amanari sau de renuntarea definitiva la un proiect, fie el si modest din punct de vedere financiar. Intre 6 octombrie dupa-amiaza si 8 octombrie cugetul lor este avantat.

Se lasa cuprinsi de placerea de a fantaza, de a imagina. Motivul principal este dorinta lor de a se afirma, de a-si schimba viata, de a opera modificari existentiale majore care sunt cu atat mai puternic resimtite cu cat ei trec, in prezent, prin momente grele, cenusii sau lipsite de satisfactii. Daca se “lucreaza” atent la modul de operare, in scurt timp, ele pot deveni realizabile.

Ei vor mai trebui sa depaseasca ziua de 7 octombrie, vulnerabila si derutanta, cand este bine sa nu se lase influentati de cursul (aparent) al evenimentelor. Pe 9 octombrie, provocarile meseriei, ale vietii publice ii cheama cu insistenta. Nu se pot eschiva de la obligatii si activitati care, o data duse la bun sfarsit, le pot aduce, in scurt timp, un beneficiu de imagine sau le pot consolida statutul intr-o ierarhie.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra tot in aceasta casa a X-a a inaltarii socio-profesionale, constituind, pana la inceputul lunii noiembrie 2015, alaturi de Jupiter si Marte, o garda ce-i poate proteja sau un factor ce-i poate propulsa in posturi onorabile si profitabile pentru viitorul lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...