Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 03-09 Ianuarie 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 03 – 09 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Interesanta expresia pe care o va capata casa lor a II-a dupa 5 ianuarie, cand, acolo, se vor afla in tranzit, Marte, mai demult intrat in acel locas astral si nou venitele Venus si Mercur.

Toate trei planetele vor dinamiza acest sector al cerului lor astral de natura sa-i mobilizeze, sa le starneasca interesul, sa le provoace entuziasmul cu privire la un aspect nou de viata sau de profesie, pentru care, pentru a fi la inaltime, vor fi obligati sa invete, sa exerseze.

Dar asta nu-i deranjeaza: dimpotriva, este chiar un motiv de a se reculegere dupa risipa de sine din saptamanile trecute si sa se concentreze pe un proiect, o propunere, o oferta care li se iveste. Intra in joc si elemente din alte case ale cerului astral al saptamanii viitoare, care pentru ei, presupun un strop de nemultumire de sine, mai multe regrete, o retrospectiva lucida a existentei lor cotidiene si o raportare echilibrata la proiectele ce-i asteapta.

Unii poate ca au trecut prin momente stanjenitoare, altii au inregistrat un esec; toate acestea sunt reevaluate pe fondul evenimentelor astrologice ale saptamanii viitoare si-i conduc spre ideea de mobilizare a resurselor personale.

Luna Plina priveste cele doua case ale banilor. Nu este neaparat nevoie sa provoace o pierdere baneasca dar poate sublinia o estimare anterioara incorecta: fie nu mai au nici o rezerva, fie nu mai au resurse, fie asteptarile lor nu au fost realiste. De aceea vor fi obligati sa-si regandeasca strategia baneasca personala si/sau familiala de asa natura incat sa depaseasca acest moment ori sa le previna pe cele viitoare. Mai exista o ipoteza: problemele banesti sa fie provocate de copiii; acestia fac “prostii costisitoare”, sunt bolnavi sau trebuie sa fie sustinuti financiar pentru a se pregati intr-un domeniu etc. In aceasta situatie, nu este vorba de o paguba in sine ci doar de dislocarea constanta, din bugetul lor, a unor sume mari de bani.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...