Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 03-09 Decembrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 03-09 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 03-09 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 decembrie (pana la ora 21:44′), zi banala, petrecuta cu gandul la cosul zilnic.

Din seara zilei de 3 decembrie pana pe 6 decembrie dimineata, perioada in care nativii pot valorifica o idee sau o informatie esentiala care le este furnizata direct, in scopul de a-i ajuta, sau la care ajung intamplator, ca un noroc, ca un “facut al sortii”. Vesti speciale, neasteptate la un drum sau in legatura cu un drum pe care trebuie sa-l faca, intempestiv. Chiar daca, in linii mari, tranzitul le este favorabil nativilor, Sagetatorii trebuie sa-si tempereze dorinta sau placerea de a epata, de a soca, ori de cate ori se vor exprima in public sau pentru public (deci si in scris), cu atat mai mult cu cat, din 7 decembrie, in acest sector va incepe sa fie resimtita influenta astrala a planetei Venus, care va avea tendinta de a amplifica orice traire, orice forma de exprimare si comportament impingand-o, riscant, spre zona exagerarii, a lipsei de masura.

Din 6 decembrie (dupa ora 06:31′) pana pe 8 decembrie la pranz, probleme de familie, ale parintilor, ale rudelor apropiate nu vor iesi din tiparul cotidian.

Din 8 decembrie (dupa ora 12:16′) si 9 decembrie, multa mobilizare interioara, ambitie si chiar orgoliu, ori de cate ori va fi vorba de o prestatie scenica, de un spectacol, de o performanta artistica sau de o intalnire sportiva. Nota generala a saptamanii va fi data de sextilele pe care Saturn le va realiza cu Jupiter si Marte si care, prin intermediul acestui Trigon al Micilor Oportunitati, vor pune si mai solid, bazele unei evolutii personale favorabile al carei profil indica sfarsitul unui blocaj, depasirea unei bariere de neputinte si anihilarea unui sir de ghinioane, valabil intreaga saptamana dar, mai ales, intre 8 si 10 decembrie.

Atentie, intre 9 si 10 decembrie, cu privire la o initiativa hazardata sau la un necaz premeditat de un dusman, competitor sau rival etc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...