Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 02-08 Noiembrie 2019


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 02-08 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 2 și 3 noiembrie, la prânz, se vor menține blocajele financiare instalate cu mai multe luni în urmă. În ciuda eforturilor depuse, Săgetătorii nu vor putea ieși, nici săptămâna viitoare, dintr-un impas financiar. La această stare de lucruri nemulțumitoare se pot adăuga efectele financiare ale schimbărilor de la locul de muncă (reorganizarea schemei de personal, redistribuirea sarcinilor de serviciu, noua încadrare salarială conform prevederilor legii, reforma instituției înseși).

Din 2 noiembrie, planeta Venus se va afla în tranzit prin zodia Săgetătorului, marcând, în modul cel mai favorabil și plăcut, casa I, a personalității acestor nativi, care vor beneficia de sprijinul ei, în plan fizic, organic dar și psihic. Pentru că ea nu va dura decât până pe 26 noiembrie, trebuie valorificată fiecare zi pentru a se extrage cât mai mult din potențialul ei, mai ales că viitorul tranzit al planetei Venus prin Săgetător se va petrece abia la sfârșitul anului 2020 și începutul anului 2021.

Între 3 noiembrie, după ora 13:20′, și începutul zilei de 6 noiembrie, dialoguri inedite, știri care incită, vești care iau prin surprindere, deplasări pe „nepusă masă”.

Între 6 noiembrie, după ora 01:08′, și 8 noiembrie, la prânz, motive difuze de nemulțumire față de modul de viață curent, tulburat de nereguli domestice și casnice sau de disfuncțiile familiale (supărări mai vechi nevindecate, concluzii dezarmante, relații dezamăgitoare, acuzații nedrepte mai ales dacă acestea au fost formulate de către părinți).

Din 8 noiembrie, după ora 13:49′, perioadă dinamică, favorabilă celor tineri prin impulsurile firești vârstei lor: chef de viață, de petreceri, de sport, de victorii, de cuceriri, de aventuri, de trăiri afective intense. Atenție sporită și intoleranță față de calomnii, bârfe, complicități vinovate împotriva nativului la locul de muncă.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Sagetator:

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: