Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 02 – 08 Mai 2015


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02 – 08 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 02 – 08 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru aceasta zodie prezenta planetei Mercur in casa a VII-a, in tranzit prin semnul pe care il guverneaza, Gemenii, desi in opozitie cu semnul lor natal, nu va avea un efect negativ asupra relatiilor parteneriale.

Dimpotriva, el va da un impuls pozitiv tuturor celor care doresc sa lamureasca o serie de chestiuni tulburi prin viu grai. Dialogul verbal este de natura sa simplifice comunicarea, de aceea, in masura in care se poate, el este de preferat in locul e-mail-urilor, corespondentei sau altor mesaje intermediate de retele de socializare sau de catre “binevoitori”.

Nici una dintre aceste variante nu poate inlocui prezenta de spirit, spontaneitatea si capacitatea de a sesiza dintr-un detaliu, dintr-un gest de o clipa, ceea ce se ascunde in spatele unei conduite sau a unei decizii care ii afecteaza. Partenerul, mai mult sau mai putin rival ori dusman – se va dezvalui in fata acestor nativi. Luna Plina priveste cele doua case ale sanatatii unde poate provoca mici tulburari pe fond endocrin sau de metabolism.

In afara influxurilor acestei etape astrale din 4 mai, e de asteptat ca in rastimpul – 5 mai dimineata Luna, in tranzit prin Scorpion, sa le schimbe starea de spirit. Dar, din seara zilei de 5 mai, pana pe 7 mai, ei vor alunga gandurile apasatoare, se vor insenina. Planeta Venus in casa a VIII-a din 8 mai, poate introduce o nota de limitare sau restrictie; de exemplu, suma pe care o vor primi drept ajutor poate fi mai mica decat se asteptau sau le va fi oferita in transe.

Pe 8 si 9 mai vor fi mai grijulii cu banii pe care ii castiga dar, totodata vor fi si cam nemultumiti de starea de fapt de la locul de munca curent drept care pot aborda acest subiect cu sefii.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...