Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 02-08 Iulie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 02-08 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 iulie (pana la ora 16:20′), se contureaza perioada de negocieri, de dezbateri, de consultari cu privire la un proiect, la implicarea intr-un colectiv in postura de colaborator, la acceptarea unor conditii contractuale, doar ca aceste intalniri si schimburi de opinii nu vor fi pe placul nativilor: unele nu-i intereseaza, altele vin “la pachet” cu clauze pe care nu le pot accepta. De aceea, aceste pertractari pot lua aspectul unei hartuieli sau a unei constrangeri exercitate asupra Sagetatorilor. In alte cazuri, unii se pot consulta cu un avocat sau cu un expert in domeniul de interes vizat de conjunctura momentului pentru a nu fi luati pe nepregatite sau pentru a nu fi pacaliti.

In joc intra si interesele sau punctul de vedere al membrilor de familie, detaliile personale (stare de sanatate, urgente de viata etc.) care nu le permit sa accepte ceea ce li se ofera. Sunt persoane, mai ales din categoria celor aflate intre 56 – 58 de ani, care se vor confrunta cu alte motive ce vor justifica reticenta lor: spaima de nou, de schimbare, frica de a nu se putea adapta la noi conditii de viata sau de munca impuse, de a nu la inaltimea exigentelor sau de a nu avea pregatirea profesionala necesara.

Intre 3 iulie (dupa-amiaza) si 5 iulie (pana la ora 18:30′), unora, probleme banesti sau de administrare a unor bunuri le dau viata peste cap. Rezolvarea lor, macar partiala, devine o chestiune prioritara iar ziua de 4 iulie va accentua incapacitatea lor de a se misca degajat din punct de vedere banesc. Blocajul va atinge un punct critic in ziua de 8 iulie.

Intre seara zilei de 5 si 7 iulie, ceva brusc se petrece: o revenire in forma fizica, o invigorare personala, recuperarea psihica ii va transforma din niste fiinte tematoare si fara speranta in zilele trecute in niste persoane dinamice, puternice, cu picioarele pe pamant, combative si deloc usor de infrant sau intimidat. In aceste zile, totul pare sa-si gaseasca rezolvarea.

Din 8 iulie se vor pune probleme majore de dinamica sociala, profesionala, familiala care ii vor aduce in prim-planul atentiei publice sau macar al unui cerc larg de cunoscuti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...