Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 02-08 Decembrie 2017


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 02-08 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 2 decembrie, casa I a personalitatii va fi locuita de cele patru planete aflate in tranzit prin aceasta zodie, dandu-le o mare varietate de vibratii, dar totodata si de solutii practice. Mai intai va fi vorba despre energie, curaj, determinare si despre activism. Al doilea aspect tine de norocul care le poate surade multora din perspectiva prezentei Micului Benefic in zodia lor natala. Luna, tranzit prin casa a VI-a, le poate aduce stabilitate organica si disponibilitate spre harnicie si efort fizic.

Intre 2 decembrie, dupa ora 23:21’, si 4 decembrie seara, mecanismele de gandire, analiza si decizie se vor realiza repede si bine. O anume vioiciune spirituala si capacitate de adaptare ii va face parteneri de negociere placuti, dar surprinzatori prin capacitatea de a sesiza si replica detaliile inedite.

In ziua de 3 decembrie se va produce faza de Luna Plina in Gemeni ceea ce ar putea instaura un statut special al nativilor in relatia lor cu partenerul de viata sau cu unele institutii care intervin in desfasurarea unor evenimente cu caracter public sau chiar oficial. Intre 4 decembrie, dupa ora 22:37’, si 6 decembrie seara, vor fi posibile reorientari cu privire la cheltuirea banilor, mai ales in ipostaza renuntarii sau limitarii sumelor disponibile pentru ceea ce nu este strict necesar.

Intre 6 decembrie, dupa ora 22:38’, si 8 decembrie, etapa astrala le va insufla nativilor vigoare mentala, demnitate in gand si fapta si decizii categorice. Sagetatorii nu vor ezita sa exprime un punct de vedere, fie el si contrar curentului general de opinie. Mercur, in tranzit prin Sagetator, va intra in miscare aparent retrograda si le va da posibilitatea nativilor de a reflecta cu privire la o serie de situatii de data recenta asupra carora nu au staruit cu analiza semnificatiilor. Acum, ei vor avea posibilitatea sa sesizeze aspecte importante pentru ei, trecute cu vederea.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...