Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 02-08 Aprilie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 02-08 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 02-08 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 2 si 3 aprilie, nativii pot primi informatii care sa-i surprinda sau, ei insisi, in contextul unor schimburi de idei, al unei documentari, al unei cercetari, sa aiba o revelatie utila lor in activitatea pe care o desfasoara sau sa descopere un factor de viata important in legatura cu un cunoscut, un vecin sau poate chiar cu un frate.

Uneori, contextul in care aceasta “dezvaluire” se produce, are loc pe fondul unei calatorii, al unei deplasari. Intre 4 si 6 aprilie dimineata (pana la ora 10), ei vor retrai starile interioare, senzatiile si tendintele pe care le-au mai incercat in ultimele luni, ori de cate ori, casa familiei a fost pusa la incercare de tranzitele prin zodia Pesti.

Si de asta-data, va fi vorba de un amestec de sentimente si impulsuri pe vor incerca sa le controleze prin ratiune si tarie de caracter. Totusi, semnul lor zodiacal natal este locul unde, in prezent, se concentreaza multe aspecte astrale tensionate si complicate, mai ales prin tendintele divergente pe care le genereaza planetele care alcatuiesc un Careu in T (Jupiter, Neptun, Saturn, Marte), ceea ce da o greutate existentiala specifica mare pentru nativ in plan personal, familial sau socio-profesional, sectoare unde acestia inregistreaza blocaje, intarzieri, amanari nejustificate sau care provin de la propriile lor limite.

Din a doua parte a zilei de 6 aprilie pana pe 8 aprilie dimineata (ora 10), Sagetatorii vor inregistra impulsuri puternice, menite sa-i mobilizeze intr-o directie de viata.

Unii vor da semne de nerabdare, altii de o detasare totala pana la dezinteres fata de o serie de indatoriri ce le revin, pentru a se concentra pe o prioritate a momentului: o intrecere sportiva, un proiect cu miza mare debut, afirmare, cucerirea unui premiu, etc. favorizate fiind, in afara tuturor disciplinelor sportive si, implicit a varstei tinere, toate activitatile de creatie unde, cei maturi sau mai “in varsta” vor fi in avantaj evident.

Pe 8 aprilie, dupa ora 10 dimineata, va incepe o perioada mai calma, mai temperata, profitabila pentru sanatate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...