Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 01-07 Octombrie 2016


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 01-07 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 1 si 2 octombrie, pana in jurul orei 23, relatiile cu prietenii si cunoscutii le pot aduce nativilor momente de bucurie, de satisfactie dar, poate mai important decat toate acestea, le pot aduce protectie, sprijin real, interventie salutara. Unii pot primi ajutor sub forma unui model uman care le ofera reperele necesare formarii si evolutiei lor (daca sunt tineri), pentru refacere personala, pentru afirmare.

Alteori, acest ajutor presupune ca acele persoane, intrate in cercul lor de afini, le pot face dreptate intr-o chestiune personala, ii pot aduce pe calea cea buna (daca au luat decizii gresite sau au luat-o pe un drum periculos). Acest context, care va functiona intreaga saptamana viitoare, va spori in forta lui de impact, prin intrarea planetei Mercur, in ziua de 7 octombrie, in acest sector, aducand in plus sansa unor conversatii utile, a unor dialoguri revelatoare, a unor informatii esentiale.

Intre sfarsitul zilei de 2 si 5 octombrie, pana la ora 11:30, universul interior se incarca de temeri, de banuieli, de scepticism. Sagetatorii se pot revolta in sinea lor fata de o persoana sau o stare de lucruri pe care le considera responsabile de complicarea recenta a vietii lor. Din a doua parte a zilei de 5 pana pe 7 octombrie, nativii isi vor reveni din starea de spirit “cenusiu spre negru”, tinzand sa se intremeze afectiv, sa fie optimisti, increzatori, activi, independenti, eficienti si hotarati.

Un loc special in acest peisaj astral il reprezinta o constructie ce se poate activa si care ii poate face pe unii nativi sa cedeze pe fondul unor constrangeri, acceptand sa intre in jocuri neclare. Este vorba de o suma de bani pentru care, pe fondul unor presiuni, ei pot ceda, intrand in combinatii dubioase sau riscante desi solutia pentru a intra in posesia ei este cu totul alta doar ca ei nu pot sa o vada pentru ca sunt anume impiedicati de acele persoane interesate sa-i manipuleze.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...