Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Sagetator 01-07 Noiembrie 2014


Horoscop urania Sagetator libertatea

Pasul Fortunei Sagetator. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 01-07 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Sagetator pentru satapama 01 Noiembrie – 07 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Sagetator. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zodie care poarta un semnal de avertizare cu privire la sanatate, infinit insa mai usor de suportat sau de depasit decat semnul din opozitie, Gemeni. Aici, incarcatura astrala priveste mai ales psihicul si viata afectiva interioara. Pe 6 si 7 noiembrie peisajul e mai intunecat. Luminosii Sagetatori vor fi innorati.

O sa le ploua si o sa le tune tot timpul si, exagerand, isi vor varsa oful pe cei slabi. Nu bateti pisica, toate trec! Un beneficiu pot avea totusi cei tineri sau maturi care vor sa-si schimbe viata, meseria sau locul de munca; de aceea, stramutarea in alt oras ori in alta tara sunt gesturi cu vocatie de destin ce trebuie luate in calcul si bine cantarite.

Nu trebuie sa va pierdeti prea mult timp cu aceste analize care pot aluneca intr-o sterila “taiere a firului in patru”. E vremea sa actionati: Jupiter nu se va mai afla mult timp in miscarea directa, favorabila initiativei.

Dupa ce va intra in miscare aparent retrograda, toate gesturile necesare schimbarii vor fi incetinite, complicate sau chiar blocate. Indicata ar fi orice initiativa diplomatica de reparare a unor erori de comportament si de revalidare a prieteniilor ciobite de la o vreme.

Cum nici relatiile afective nu stau prea bine, se impune o atitudine concilianta. Acum, evidenta lor nu este clara dar cu timpul, ea va pune in lumina greseli care au venit mai ales din tumultul evenimentelor si din suprasolicitare, nu din rea vointa.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Sagetator:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...