Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 9-15 Decembrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 9-15 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 9-15 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 9 si 11 decembrie dimineata, situatii frecvente in care Racii vor avea ocazia sa afle ceva, sa invete ceva, sa ia aminte la detaliile semnificative subliniate de imprejurarile care repun in discutie subiecte, teme si motive de meditatie mai vechi. Posibilitatea de a face scurte deplasari cu scop precis; mici corvezi administrative.

Intre 11 decembrie, dupa ora 07:01′, si 13 decembrie dupa-amiaza, dorinta Racilor de a restabili echilibrul in relatiile cu familia din care provin le va fi zadarnicita de numeroasele contradictii si ipostaze insolite ce decurg din activitatea publica, din raspunderile sociale ori sunt rezultatul interventiei destabilizatoare a partenerului de viata ori a conflictelor individuale. Toate aceste provocari nu vor permite ca viata de familie sa se desfasoare normal. Pe de alta parte, atentia si interesul nativilor vor fi centrate, mai ales in prejma zilei de 15 decembrie, pe activitatile socio-profesionale astfel incat ei insisi vor abandona aceste premize bazate de dorinta de a face pace cu rudele lor.

Intre 13 decembrie, dupa ora 15:59′, si 15 decembrie, relatiile afective vor fi afectate de un noian de trairi care starnesc patimi, resentimente, lacrimi, furie, revolta si chef de cearta. Racii vor riposta imediat la orice observatie, fie justificata, fie exagerata, ca la un atac la adresa bunelor sale intentii si sentimente. Asta mai ales ca urmare a efectului produs de Marte, recent intrat in zodia Scorpionului, care va tulbura apele vietii lor interioare, pana la sfarsitul lunii ianuarie 2018. Alaturi de Jupiter, el le va intinde nativilor cursa perfida a exagerarilor si rastalmacirilor subiective si a ideilor fixe ori preconcepute. Celor care desfasoara activitati de creatie si interpretare, aceasta pereche le va oferi posibilitatea de a-si rafina mijloacele de expresie, accentuand subtilitatea si permitand maiestriei lor artistice sa se desfasoare la cote de inalta vibratie si valoare estetica.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...