Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 8-14 iulie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 8-14 iulie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 8-14 iulie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 8 si 10 iulie dimineata, vechile conflicte se pot relua fara sansa de a fi solutionate sau temperate. Principala forma sub care acestea vor fi resimtite este lezarea directa a nativului in interesele lui, in statutul lui. Una dintre cauze ar putea fi alterarea continua a relatiilor matrimoniale, acutizarea divergentelor cu asociatii ori de felul in care se desfasoara un litigiu. Contextul nu este favorabil depozitiior si dezbaterilor pe fond a unei cauze in justitie, mai ales in preajma datei de 9 iulie, cand se va produce faza de Luna Noua in Capricorn, pe axa caselor I -VII, la care se va adauga efectul tranzitului prin zodia Racului a planetei Marte care va imprima un radicalism pronuntat, permitand luarea unor masuri drastice sau aplicarea unor sanctiuni disproportionate cu cauza care a generat respectivul proces. Posibile complicatii “colaterale” in directia averii personale, a patrimoniului familial sau a statutului locativ/imobiliar ori in directia ipostazelor publice si a capacitatii de exercitare a functiei.

Intre 10 iulie, dupa ora 08:35′ si 12 iulie, dupa-amiaza, nativii vor dori sa rezolve cum vor ei, in coditiile impuse de ei, relatiile contractuale, de munca si valorificare a prestatiei lor profesionale stabile (salariu) sau ocazionale (colaborare).

Intre 12 iulie, dupa ora 18:52′ si 14 iulie, perioada buna pentru preocuparile superioare, pentru obtinerea performantelor prin pregatire de exceptie (specializare, super-specializare, cursuri de maiestrie). Perioada in care rafinamentul mental si subtilitatea in gandire vor fi conditiile prin care nativul s-ar putea remarca sau ar avea succes. Cele sase trigoane pe semne de Apa, care se vor forma in aceste zile, vor avea darul de a le insufla tarie de caracter, de a le consolida opiniile sau ide a-i conduce spre un important drum in viata prin valorificarea oportunitatilor si alegerile inspirate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...