Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 7-13 Octombrie 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 7-13 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 7-13 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In primele ore ale noptii de 7 octombrie, responsabilitatea profesionala si autoritatea publica ii va obliga sa nu doarma, sa vegheze, sa gandeasca asupra evenimentelor si implicarii lor decizionale.

Intre 7 octombrie, dupa ora 02:56′, si zorii zilei de 9 octombrie, tendinta de a apela la ajutorul prietenilor ori chiar de a se baza pe acestia. Dorinta de stabilizare personala cu si prin prieteni.

Intre 9 octombrie, dupa ora 04:45′, si dimineata zilei de 11 octombrie, unele persoane se pot simti amenintate de un context juridic legat de munca (cercetari, anchete, procese, litigii), despre care, necunoscand detalii, nu stiu prea bine la ce sa se astepte. Tranzitele astrale ale momentului pot afecta circulatia periferica, mai ales la nivelul arterelor, musculatura aparatului loco-motor, activitatile desfasurate cu bratele, mainile, degetele, secundar fiziologia plamanilor si a ficatului.

Pe 10 octombrie, la ora 17, Jupiter va intra in zodia Scorpionului, semn pe care il va strabate pana pe 8 noiembrie 2018, introducand multe elemente subiective, de natura emotionala apasatoare, in relatiile dintre parinti si copii, in relatiile afective sau in cazul celor care desfasoara activitati de creatie si de interpretare artistica (criza de creatie, de inspiratie, indoiala in propriile calitati (talent, vocatie).

Intre 11 octombrie, dupa ora 06:39′, si dimineata zilei de 13 octombrie, perioada mai putin armonioasa, marcata de momentele in care nativii vor trebui sa faca fata unor situatii prin care au mai trecut (dialog cu rude ostile lor, tentativa de corecta nereguli sau abuzuri parteneriale, contractuale, nevoia de a rezista la criticile si atacurile ce le sunt adresate public).

In restul zilei de 13 octombrie, dupa ora 09:41′, primul disconfort financiar generat de prezenta planetei Jupiter in Scorpion: nu fortati nota, nu incercati sa infrangeti orgoliul cuiva sau sa umiliti pe cineva folosindu-va de factorul bani, dandu-i sau refuzandu-i.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...