Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 6-12 Ianuarie 2018


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 6-12 Ianuarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 6-12 Ianuarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 6 si 7 ianuarie, la pranz, obligatia de a vorbi “scurt si la obiect”, de a fi precisi in formularea opiniilor sau pretentiilor. Unii ar putea trece, la propriu sau la figurat, un examen care sa-i oblige sa se concentreze pe continutul ideilor si cunostintelor exprimate.

Intre 7 ianuarie, dupa ora 14:15, si 9 ianuarie seara, se contureaza tot felul de motive de crispare si prilejuri de a opune rezistenta propunerilor venite din partea unor rude sau parteneri de viata.

Intre 9 ianuarie, dupa ora 22:06, si 12 ianuarie dimineata, stari de spirit speciale, marcate de un val de trairi, reactii si sentimente starnite de situatiile, de comportamentul sau de afirmatiilor unor persoane de care sunt puternic legate afectiv. Chiar si relatiile parinti/copii se pot resimti de pe urma acestui tranzit astral. Racii trebuie sa retina ca, in toate cazurile, va fi vorba de o exagerare sau chiar de o exacerbare a eu-lui, de o rastalmacire subiectiva a unor situatii si de o intelegere profund subiectiva a relatiilor in doi. Parintii risca sa devina aspri in masurile pedagogice adoptate sau in pedepsele aplicate copiilor. Pe 11 ianuarie, Mercur va intra in zodia Capricornului si va amplifica tendinta, instaurata deja, de cele patru planete aflate in tranzit prin casa a VII-a, dand, astfel, relatiilor parteneriale un grad sporit de dificultate pentru tot ceea ce inseamna buna intelegere, armonie, calm si cooperare.

Pe 9 ianuarie, dupa ora 09:05, Luna va incepe sa strabata casa sanatatii, influentand discret fiziologia aparatului loco-motor, circulatia arteriala, problemele sangvine, hepatice. Posibilele reglementari de ultim moment a unor disfunctii la locul de munca il pot avantaja pe nativ sau pot remedia o neregula facuta lor, cu un timp in urma. Nota generala a saptamanii mai priveste mersul greoi al tratativelor si al dialogurilor premergatore semnarii unui contract sau al unor procese si posibila accentuare a ostilitatilor mocnite.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...