Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 5 – 11 Octombrie 2019


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5 – 11 Octombrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 5 – 11 Octombrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 5 și 7 octombrie dimineața, refuz al dialogului, rigiditate în atitudine, reacții de respingere a ideii de împăcare. Relații încordate între soți, unde, de cele mai multe ori, nu cuvintele ci tăcerea vor fi cele greu de suportat sau care vor indica intensitatea unor dezacorduri relaționale.

Posibile amânări, tergiversări sau proceduri juridice care lungesc desfășurarea unui proces: refacerea unor expertize, audierea altor martori, reluarea unor cercetări, etc.

Între 7 octombrie, după ora 06:43′, și seara zilei de 9 octombrie, unor persoane le pot trece prin minte tot felul de idei și soluții pe o temă de interes material sau financiar. Unele pot fi luate în calcul și, după o atentă prelucrare, pot fi puse în aplicare, altele însă vor fi doar rodul unei imaginații rupte de realitate.

Pe 8 octombrie, planeta Venus va intra în zodia Scorpionului și va influența, în mare măsură, viața sentimentală dar va introduce, totodată, și perspective noi asupra unei persoane dragi și a relației cu aceasta fie pe direcția unei împăcări, fie ale unei despărțiri; mai greu de administrat vor fi sentimentele care se vor naște de acum, până la 1 noiembrie a. c., din gelozie, remușcare, dorință de revanșă sau, și mai rău, din răzbunare, semne clare ale pierderii măsurii și a echilibrului interior ori a dreptei judecăți a câte unui Rac.

Între 9 octombrie, după ora 19:06′, și 11 octombrie, uriaș potențial emoțional justificat de multe aspecte armonice care pot degenera însă, în absența logicii și a autocontrolului, în derapaje relaționale sau afective. Multă inspirație și imaginație care pot să le fie de ajutor creatorilor și interpreților. Unele persoane pot simți o atracție sau o nevoie intensă de trăiri speciale, într-un plan spiritual, prin pratici religioase (rugăciune, post, meditație, pelerinaje, lecturi din cărțile sfinte, modificarea stilului de viață, fie și pe o durată de timp limitată).

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...