Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 5-11 August 2017


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 5-11 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 5-11 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 5 si 6 august dupa-amiaza, pentru ca se vor confrunta cu discutii inutile sau chiar sicane venite din partea sotului/sotiei, colaboratorilor sau ai reprezentantilor unor institutii care actioneaza subiectiv, fara temei legal pentru demersurile lor. nativii vor avea impresia ca “toate le merg pe dos”.

Intre 6 august, dupa ora 15:16′, si 8 august, ora 23:56′, ipostaze cu consecinte financiare imprevizibile, provocate, uneori, de gesturile hazardate, necugetate ale nativilor insisi. Evolutie ciudata a relatiei munca/bani pe fondul influentei pe care o va exercita, asupra axei celor doua case ale banilor si avantajelor materiale, Luna Plina in Varsator, din seara zilei de 7 august, dublata si consolidata in efectele ei, de o eclipsa partiala de Luna care, cel putin in Romania, gaseste un teren prielnic de concretizare prin recentele masuri legislative privitoare la salarii si pensii. Teoretic, ar trebui sa se inregistreze o schimbare brusca, in regimul banilor ce li se cuvin pentru activitatea prestata in indiferent ce conditii contractuale. Pentru unii, s-ar putea pune problema iesirii la pensie, fortata de imprejurari. In mod normal, aceste schimbari privesc pe toata lumea, indiferent de zodie, dar, cei nascuti in Rac, par a fi cu deosebire influentati de acest context astral, pana in ianuarie/februarie 2018.

Intre 9 si 11 august dimineata, nativii se vor confrunta cu predispozitii astrale diferite: nostalgie, evazionism afectiv, dorinta de cufundare in preocupari placute, care sa-i rupa de contingent si nevoia de a fi prezenti, activi si de a lua decizii clare, pragmatice in activitatea curenta, ambele tendinte conditionandu-se, negativ.

Din 11 august, dupa ora 08:27′, premize personale, familiale, parteneriale si oficiale, sociale, publice sau profesionale care se blocheaza reciproc, la nivelul trairilor interioare si al capacitatii de actiune concreta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...