Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Rac 31 – 06 Noiembrie 2015


Horoscop urania Rac libertatea

Pasul Fortunei Rac. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 31 – 06 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Rac pentru satapama 31 – 06 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Rac. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 31 octombrie nativilor din Rac le vor trece prin minte tot felul de idei pe care, din fericire, nu le vor pune in aplicare, pentru ca o serie de factori astrali le vor perturba si vor bloca orice initiativa.

Ori sunt acaparati de alte detalii de viata concreta, ori nu sunt suficient de convinsi de utilitatea acestor gesturi, ori doresc, din prudenta, sa mai analizeze situatia etc. Am spus “din fericire” pentru ca aceste solutii se nasc din impulsuri superficiale, hazardate sau nefondate.

Din dupa-amiaza zilei de 31 octombrie, Racii vor trai o noua stare de spirit care va dura pana la sfarsitul zilei de 2 noiembrie. Ea le va permite sa se simta mai bine “in pielea lor”, sa se inteleaga pe ei si pe cei din jur mai bine, mai profund si, implicit sa aiba reactiile potrivite. Sensibilitatea va fi la cote mai mari decat in alte zile dar si intuitia lor va fi mai buna.

Soarele natal dimpreuna cu Luna in tranzit vor forma aspecte armonioase cu Kiron si Neptun din Pesti si cu Soarele si Mercur din Scorpion. In felul acesta, elementul Apa devine prielnic pentru tot ceea ce inseamna reechilibrare psihica, neuro-vegetativa. Corpul lor, mintea lor, fiziologia lor se vor apropia de parametrii normali de functionare, de unde si o anume stare generala de bine, de calm, de siguranta.

Pe 3 si 4 noiembrie unii doresc sa rezolve o chestiune ce tine de un venit ce rezulta din exercitarea unei profesii. Pe 5 si 6 noiembrie se aglomereaza mai multe evenimente. Intalnirile, discutiile, drumurile lor se vor concentra pe problemele organizatorice, administrative, practice. Teoretic, ele se pot rezolva repede, bine, corect. Dar se pot inregistra si “deblocari” spectaculoase ale unor piedici anterioare. Mercur incepe sa tranziteze casa sentimentelor facandu-i posesivi si exigenti.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Rac:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...